Fluisteraar

In verband met de openstelling van de Vaart in Assen en het bevaarbaar maken van het Kanaal door Assen en de ontwikkeling van het Havengebied is de Rondvaartboot de ‘’Fluisteraar’’ in het leven geroepen. Klanten kunnen kiezen uit diverse arrangementen. Neem contact op met Annette Selles om uw arrangement vast te leggen.

De Rondvaartboot functioneert als sociale onderneming in de ‘markt’. De bemanning bestaat uit mensen die een leerwerkplek ambiëren. Stichting Waterwerk in Assen heeft gerealiseerd dat de Fluisteraar gemaakt is met behulp van jeugdige werklozen en vanaf heden de wateren in de regio Assen kan bevaren. De bemanning van de Rondvaartboot bestaat uit werkloze jongeren die wisselende diensten draaien op het gebied van catering, hostesswerkzaamheden, public relations, verkoop arrangementen en onderhoudswerkzaamheden.

Voor iedereen toegankelijk

De Rondvaartboot kan voor iedere gelegenheid ingezet worden en is voor jong en oud toegankelijk. De ‘’Fluisteraar’’ is ook toegankelijk voor mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel. Daarnaast biedt de boot extra voorzieningen zoals een omroepinstallatie, CD radio, verwarming, toilet en raamventilatie zodat u een comfortabele middag op het water van Assen kan meemaken.

De boot vaart op Woensdag om 13:15 uur tot +/- 15:30 uur vanaf de Kop van de Vaart (nabij Vaart nz 2 – Villa Tapas) en is voor iedereen toegankelijk. U kunt via voorkoop op de website een kaartje kopen voor € 10,- of  bij de boot voor €12,- om mee te varen, dit is inclusief een kopje thee of koffie, 2 kinderen t/m 12 jaar mogen onder begeleiding van één ouder gratis mee varen.

Op de boot zijn ook diverse gekoelde drankjes en hapjes te bestellen. U kunt contact met ons opnemen voor een arrangement op maat. Op deze manier kunnen wij u voordat u de Rondvaartboot op stapt geheel ontzorgen en kan u tijdens het bezoek genieten van een zorgeloze middag waar alles voor u en uw gezelschap geregeld is! Stichting Waterwerk in Assen en de mensen die werkzaam zijn op de Rondvaartboot heten u van harte welkom op de ‘’Fluisteraar’’.

NEEM CONTACT OP